De aanleg van je gazon voorbereiden

Wil je binnenkort genieten van een mooi gazon, dan is een degelijke voorbereiding van het grootste belang. Tuinen Wim Verbist beschikt over de nodige machines en meettoestellen om uw tuin grondig voor te bereiden en eventueel te nivelleren.
Is uw tuingrond al in een uitstekende conditie dan hoeven er uiteraard geen ingrijpende graafwerken te gebeuren en kunnen we op een snelle en efficiënte manier uw grasperk omfrezen.

Bemesting en verbeteren van uw tuingrond

Om de grond te optimaliseren maken we gebruik van bodemverbeteringsproducten die op lange termijn zorgen voor de verbetering van uw tuin. In combinatie met startbemesting komt uw grasperk sneller op en krijgt het die diepgroene egale graskleur waar iedereen van houdt.
Tuinen Wim Verbist werkt uw grasperk af tot het volledig is dichtgegroeid. Indien nodig maaien we in het beginstadium een aantal keren kort op elkaar uw nieuwe gazon.

Grasmatten voor een snel resultaat

Wil u graag op korte termijn resultaat zien, dan zijn grasmatten voor u de juiste oplossing. Ook voor het leggen van matten is een goede voorbereiding en bodemverbeteraar van groot belang, uw grasmatten moeten zich immers kunnen hechten aan de bestaande grond.
De beste periode om grasmatten te leggen is tussen maart en november, maar nooit bij vorst of zware regenval. Het najaar is de periode waarin de nadruk ligt op wortelontwikkeling, ideaal dus om je grasmatten goed te laten aarden op een nieuwe plek.

Kunstgras voor een minimum aan onderhoud

Geen zin of tijd om gras te maaien, sproeien en verticuteren? Dan is kunstgras misschien een oplossing. Op sommige plaatsen is het ook gewoon moeilijk om een mooi gazon te zaaien en behouden, denk aan de plaats onder de schommel of onder het opblaasbare zwembad. Ook daar kan kunstgras een prima oplossing zijn.
De nieuwste kunstgrasvormen zien er overigens zeer natuurlijk uit en zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten. Wij geven u graag advies op maat.

Moet uw gazon nog aangelegd worden of is het niet meer zo mooi en denkt u erover om uw gazon opnieuw te laten aanleggen?
Neem contact met ons op via 03/653 14 52 of Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. voor een afspraak. U kan ook uw gegevens achter laten op ons contactformulier, we nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.