De juiste tuinafsluiting kiezen

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een tuinafsluiting. De afsluiting kan een begrenzing aangeven en/of meer privacy creëren in uw tuin. Misschien heeft uw afrastering meer de functie van beveiliging of wil u dieren binnen een bepaalde zone houden. Wat de reden ook is, ze zal mee bepalen welk soort afrastering u kiest.
Hieronder geven we u een beknopt overzicht van de mogelijkheden:

Draadafsluitingen als budgetvriendelijke oplossing

Een draadafsluiting is zeer efficiënt en betaalbaar. Behoudt u graag het zicht op de natuur rondom of op de dieren achter de afsluiting dan is een draadafsluiting de ideale oplossing. Bovendien zijn ze zeer onderhoudsvriendelijk.

Paneelafsluitingen voor meer privacy

Paneelafsluitingen zijn verkrijgbaar in zeer uiteenlopende stijlen en materialen. Dankzij die ruime keuze zal u steeds een afsluiting vinden die past bij de stijl van uw woning en tuin. Bent u vooral op zoek naar meer privacy dan zal een paneelafsluiting een logische keuze zijn.

Houten tuinschermen voor een natuurlijke look

Houten tuinschermen blijven zeer populair, ze passen in elke tuin, zijn decoratief en verhogen de privacy. De levensduur van een houten scherm is steeds afhankelijk van de houtsoort, vraag hierover steeds advies vooraleer u een keuze maakt! Ook de keuze van de juiste palen is belangrijk voor de stevigheid van uw afsluiting. Afhankelijk van de situatie en uw smaak plaatsen wij uw houten tuinafsluiting in combinatie met palen in hout, aluminium of beton. Komt het gazon tot tegen de afsluiting of is er sprake van een niveauverschil met de naastliggende grond dan kan u opteren voor het plaatsen van een betonplaat onderaan de schermen.

 

 

Weide-afsluitingen om uw dieren te beschermen

Ook voor de afsluiting van uw weide zijn er heel wat mogelijkheden. Ieder dier heeft specifieke eigenschappen en eisen waarmee we rekening moeten houden. Bovendien zijn ook de afstanden vaak een stuk groter en zal de afsluiting meer gericht zijn op kwaliteit en duurzaamheid voor een budgetvriendelijke prijs. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Poorten in alle maten en soorten

Mogelijk moet er ook een poort voorzien worden in uw afsluiting. Is dat een standaardpoort in hout of metaal, dan zal u zeker bij ons uw keuze kunnen vinden. Hebt u eerder een echte blikvanger op het oog met een volledig op maat gemaakte poort, dan hebben wij voor u de geschikte partner. Zij vervaardigen uw poort volledig volgens uw wensen, eventueel voorzien van automatisatie, verlichting en parlofonie.

Toch nog vragen of twijfels bij het kiezen van de juiste tuinafsluiting? Laat uw gegevens achter op onze contactpagina en we nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een plaatsbezoek en vrijblijvende offerte.