Hebt u een tuin dan is tuinonderhoud onvermijdelijk.
Hebt u te weinig tijd of geen groene vingers, dan kan u ook een beroep doen op Tuinen Wim Verbist voor het onderhoud van uw tuin zodat die er constant piekfijn uitziet. Onkruid verwijderen, uw gazon en terras onderhouden, bomen verzorgen en snoeien, het verzorgen van uw beplanting, we nemen het allemaal uit uw handen. Werkt u graag zelf regelmatig in de tuin, dan kunnen wij u ook enkel assisteren bij meer technische onderhoudswerken, zoals verticuteren, bemesten, snoeien, enz.

 

 

Wat kost uw tuinonderhoud?

De kosten van uw tuinonderhoud zullen afhankelijk zijn van de grootte en inrichting van uw tuin en de werken die u door ons wil laten uitvoeren. Wil u graag een offerte op maat? Laat uw gegevens achter op onze contactpagina zodat we binnenkort bij u kunnen langs komen om het onderhoud van uw tuin te bespreken.

Tuinonderhoud voor uw bedrijf

Ook als bedrijf kan u bij ons terecht voor onderhoudswerken.
We maken een onderhoudsschema en volgen dit stipt op, zodat uw bedrijfstuin er steeds onberispelijk uitziet.
Wij maaien het gras rond uw bedrijf, zorgen voor groenonderhoud, snoeien van struiken, planten enz. Na het werk ruimen we uiteraard ook alles netjes op en wordt het afval door ons afgevoerd.
Dankzij Tuinen Wim Verbist hoeft u zelf geen aandacht meer te besteden aan het groen rond uw bedrijf en kan u steeds uw klanten ontvangen in een nette omgeving.
Neem vandaag nog contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte.